Een speciaal feest vraagt om een bijzondere locatie. Om jullie een handje te helpen met het uitkiezen van een geschikte locatie voor een vrijgezellenfeest hebben we een top 7 voor jullie samengesteld. In Noord-Brabant zijn natuurlijk veel gezellige en leuke plekken voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Toch staken de locaties in deze lijst er wat ons betreft bovenuit. Een goed vrijgezellenfeest laat een blijvende impressie achter. Die creëer je uiteraard samen met je beste vrienden en naaste familie. Originele en toffe activiteiten zorgen voor dat extra stukje beleving en maken een feest speciaal. Een mooi decor voor al deze feestvreugde is een stap in de goede richting. Het leuke aan een vrijgezellenfeest is dat er zo veel mogelijkheden zijn. Niks is te gek, maar groepen kunnen ook kiezen voor een relaxte en leerzame dag. In deze lijst staan de beste gelegenheden voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Noord-Brabant.

1. Enversed Virtual Reality Center

Torenallee 100-02 – Eindhoven
Nieuwe technologische ontwikkelingen zorgen voor meer mogelijkheden voor een knallend feest. Wat entertainment betreft is virtual reality waarschijnlijk de meest imponerende uitvinding van de afgelopen 10 jaar. In het Enversed Virtual Reality Center in Eindhoven kun je dat in zijn volle glorie meemaken. Samen met je vrienden in een virtuele wereld duiken is natuurlijk een geweldige ervaring. Helemaal omdat Enversed zelf werelden en party games heeft ontwikkeld. Die zijn speciaal gericht op meerdere spelers. Bij een aantal van deze hilarische games moeten jij en je vrienden het tegen elkaar opnemen. Maar ook samenspelen is een mogelijkheid.

De virtual reality brillen zijn state of te art en in combinatie met een koptelefoon met surround sound word je helemaal ondergedompeld in een van de prachtige werelden. Dankzij de hand-controllers worden al je bewegingen geregistreerd. Je kunt dus niet alleen in mooie virtuele werelden rondlopen, maar er is ook sprake van diepgaande interactie. Enversed heeft een aantal verschillende VR simulatoren beschikbaar. Daarvan zijn er een aantal geschikt voor grote groepen, zoals de spannende VR Escape Room.

Tussen het gamen door kun je lekker ontspannen in een van de lounges. Kijken naar je vrienden is al bijna net zo hilarisch als zelf in een virtuele wereld duiken. Om het feest helemaal compleet te maken kun je een arrangement boeken met een diner of een bierproeverij. Enversed is een optimale locatie voor een origineel en compleet vrijgezellenfeest waarbij veel zal worden gelachen.
Lees meer…

 

 

2. Creatief en Lekker

Den Hof 17 – Nistelrode
Creatief en Lekker is gespecialiseerd in het verzorgen van chocolade- en taartenworkshops. Hier kunnen kleine en grote groepen zich helemaal uitleven met onder andere chocola, slagroom, luchtig beslag, kleurrijke toppings en romige vullingen. Natuurlijk gebeurt dat allemaal in een ontspannen sfeer en zal er ongetwijfeld veel gelachen worden. Er is volop keuze in workshops. Je kunt kiezen voor het maken van pralines met originele vullingen, een geweldig versierde taart maken of je creativiteit de vrije loop laten gaan in de voor zichzelf sprekende Chocolade Masterclass. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Een avontuurlijke vriendinnengroep kan voor het vrijgezellenfeest besluiten om voor de Ondeugende Dames workshop te gaan.

Bij Creatief en Lekker worden alle groepen bijgestaan door Trudie Albers. Zij is een ervaren banketbakker die met veel enthousiasme van elke werkshop een feest weet te maken. Onder het toeziend oog van deze getalenteerde instructeur krijgt elke groep het voor elkaar om een heerlijke en prachtige creatie te maken. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de gezelligheid. Plezier staat bovenaan de lijst bij deze specialist in chocola, taart en andere zoete lekkernijen. Voor een hilarische middag of avond waar veel gelachen en ook nog wat geleerd wordt, moet je bij Creatief en Lekker zijn.
Lees meer…

3. Filmdagje

Tilburg, op locatie door heel Noord-Brabant
Een memorabel vrijgezellenfeest met een geweldig aandenken, dat krijgen deelnemers van een vrijgezellenfeest bij Filmdagje. Samen met je beste vrienden maak je hier een hilarische videoclip. Dat kan een commercial, Lipdub of videoclip zijn. Onder begeleiding van een enthousiast team met expertise zijn jullie de sterren van een productie naar keuze. Je favoriete nummer zingen in een Lipdub staat garant voor veel hilariteit. Het is natuurlijk ook geweldig om de dans- en acteerkunsten van je vrienden te aanschouwen. Wie weet bevindt de nieuwe Meryl Streep of Bruno Mars zich al die tijd al in jullie midden. De medewerkers van Filmdagje weten er in ieder geval een professioneel uitziende productie van te maken.

Het is extra handig dat het hele festijn op een door jullie uitgezochte locatie is. Hierdoor verlies je geen tijd met reizen en dat is wel zo fijn tijdens deze speciale dag. Aan het einde van de opnames wordt alles deskundig in elkaar gemonteerd. Over de juiste kleding hoef je je ook geen zorgen te maken. Er wordt namelijk een hele lading kleding en accessoires meegenomen door het team van Filmdagje. Aan het einde van de dag wordt er ook nog eens een groepsfoto gemaakt. Daardoor heb je niet één, maar twee geweldige herinneringen aan een onbetaalbaar vrijgezellenfeest met Filmdagje.
Lees meer…

4. Bootje Varen Breda

Haven 12 – Breda
Voor een enerverende en gezellige dag op het water moet je bij Bootje Varen Breda zijn. Voor je vrijgezellenfeest kun je kiezen uit verscheidene dagvullende programma’s. Dat zijn geweldige arrangementen die een tocht op het water combineren met één of meerdere activiteiten. Het Borrelboot, Verknipte Film en Kookworkshop arrangement zijn zeer diverse programma’s die bol staan van de memorabele momenten. Je begint de dag met een borrel op de boot. Vervolgens is het tijd voor het maken van een verknipte film. Hierbij wordt je aan de hand van een filmscript langs de mooiste locaties van Breda geleid. Op gezette plaatsen krijg je de opdracht om met je vrienden een scène uit te beelden. Je krijg een camera mee om alles haarfijn op te nemen.

Na al dat lachen hebben jullie ongetwijfeld honger gekregen. Het is dan gelukkig tijd voor de kookworkshop. Onder het toeziend oog van een professionele kok wordt er met de hele groep een heerlijke maaltijd bereid. Bij andere arrangementen van Bootje Varen Breda ga je bijvoorbeeld buggy rijden, een pubquiz doen, heerlijke tapas op een boot eten of solex rijden. Door de uiteenlopende activiteiten is dit een geschikte locatie voor elk type vriendengroep. Daarbovenop is het mogelijk om je eigen programma samen te stellen. Je vrijgezellenfeest vieren met Bootje Varen Breda wordt gegarandeerd een knallend succes.
Lees meer…

5. Partybike

Op locatie
Bij Partybike kun je een kroeg op wielen bestellen. Want er is eigenlijk niets gezelliger dan met al je vrienden door je favoriete stad fietsen terwijl je de lekkerste cocktails, koud bier en de beste wijn achterover slaat. Bij Partybike brengen ze zo’n bierfiets voor een hele groep gewoon naar jou toe. Jij en je vrienden zitten aan weerszijden van de bar. Iedereen heeft een stel trappers en samen fiets je zo door de hele stad. Het leuke hieraan is dat je de route volledig zelf bepaalt. Je kunt er dus voor kiezen om plekken te bezoeken die voor jullie als groep nostalgische gevoelens naar boven brengen.

Of je gaat langs de locatie waar het huwelijksaanzoek plaatsvond of brengt een bezoek aan die ene specifieke plek waar de aanstaande bruid of bruidegom iets anders grandioos heeft meegemaakt. Bovendien heb je onderweg alle tijd om met elkaar bij te praten en mooie herinneringen op te halen. Het huren van een Partybike is een echte groepsactiviteit die perfect past bij een vrijgezellenfeest.
Lees meer…

6. Steketee Outdoor Centrum

Gastelsebaan 18-A – Rucphen
Voor een extra avontuurlijk en spannend vrijgezellenfeest in Noord-Brabant ben je bij Steketee Outdoor Centrum aan het juiste adres. Groepen kunnen hier kiezen voor uitdagende programma’s. Daar zit onderling nog wel behoorlijk wat verschil tussen. Een van de opties is het Hengstenbal programma. Daarbij wordt het Jackass arrangement gecombineerd met een potje paintball in de buitenlucht. Iedereen die de serie Jackass kent, weet dat de vrijgezel hier de hoofdrolspeler van een aantal hilarische stunts zal zijn.

Er zijn ook arrangementen waarbij het er iets rustiger aan toegaat. Steketee heeft bijvoorbeeld een programma met een gezellige tocht in een sloep met onbeperkt drinken en een barbecue ter afsluiting. De workshop schieten is geschikt voor groepen die naast het vieren van een feestje ook nog wat willen leren. Bij Steketee is alles tot in de puntjes verzorgd. Bovendien is er veel bespreekbaar met de organisatie waardoor elk type vriendengroep wel een geschikt arrangement kan laten samenstellen.
Lees meer…

7. Boerderij ‘t Dommeltje

Hoogmunsel 9 –  Boxtel
Boerderij ‘t Dommeltje maakt voor elke groep een op maat gemaakt arrangement voor een vrijgezellenfeest. Er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden en alle activiteiten vinden op dezelfde locatie plaats. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de stoomcursus tot boer of boerin. Je neemt het daarbij onder andere tegen elkaar op in een wedstrijd op een tractor en kijkt wie er het beste koeien kan melken. Andere arrangementen bevatten een zeskamp, modderworstelen of boerengolf. Voor de creatievelingen die van rust houden is het onder andere mogelijk om koeien en klompen te schilderen.

Bij Boerderij ‘t Dommeltje is alles bespreekbaar. Uit het ruime assortiment aan activiteiten kun je als groep zelf een programma samenstellen. Ter afsluiting kan er gekozen worden voor een luxe lunch, een heerlijk barbecue buffet of een feestavond met hapjes. Ook daarbij is van alles mogelijk, bijvoorbeeld een karaoke avond, het meenemen van je eigen dj of een leuke pubquiz. De organisatie van Boerderij ‘t Dommeltje weet voor elk type vriendengroep de beste en leukste activiteiten te vinden voor een geslaagd vrijgezellenuitje.
Lees meer…