Lees meer over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van enthousiaste bloggers en werken grotendeels vrijwillig. We struinen het hele land af voor het vinden van de meest leuke adresjes, verrassingen, tips en bijzonderheden uit de verschillende regio’s. We schrijven hierover met originele teksten en maken het liefst gebruik van mooie foto’s bij jullie op locatie.

Wat levert het op?

We merken dat onze artikelen veel impact hebben. Vooral omdat ze oprecht en op natuurlijk wijze worden geschreven. Daarom staan we erg hoog met onze posities in Google. Ook krijgen we veel reacties van onze vaste lezers.  Je kan dus wel wat extra klanten verwachten! Houd daar rekening mee 😉

 

Onze bloggers

Sarah
Sarah
Hoi, mijn naam is Sarah en ik ben net afgestudeerd van mijn opleiding toerisme. Ik hou veel van reizen maar mijn hart ligt in mijn favoriete stad van de wereld: Rotterdam. Ik schrijf met plezier over alle hotspots en leuke tentjes in Rotterdam maar daarnaast vind ik het ook erg leuk om nieuwe steden en uitjes te ontdekken en mijn ervaring met jullie te delen!
Danielle
Danielle
Mijn naam is Danielle van de Vlag. Ik woon in het gezellige Apeldoorn en ben voor mijn werk als freelance blogger, content creator, influencer, journalist en webredacteur altijd op zoek naar gave hotspots en mooie pareltjes. Tevens heb ik een online lifestyle magazine ‘Puur van Geluk’ waar je het nodige geluk en een dosis inspiratie kunt vinden. Het zijn de kleine dingen die mij een ‘Puur van Geluk’ moment bezorgen. Een kop koffie in de zon, een dagtrip met mijn gezin of een weekend weg met een vriendin. Allemaal dingen die mij enorm blij maken en continu een bron van inspiratie zijn die ik graag met jullie wil delen. Enjoy the little things and be happy!
Julia
Julia
Mijn naam is Julia, 39 en woonachtig in het mooie Friesland. Blogger, ondernemer en extreme bezige bij. Naast blogger voor mijn eigen blog Juulsblogt ben ik ook werkzaam als Content Manager voor Plan je uitje. Met het gezellige team van top bloggers zorg ik voor de invulling van deze site.
Marleen
Marleen
Hoi, ik ben Marleen, ben 40 jaar en ik woon waar de nachten nog lang zijn oftewel in het gezellige Brabant!

In mijn vrije tijd hou ik ervan leuke & gezellige uitjes en activiteiten te ondernemen met mijn gezin en vriendinnen. Verder lees ik graag en ben ik een echte bourgondiër. Daarnaast heb ik mijn eigen blog Chicamoms en ben dus gek op bloggen. Ik wil jullie dan ook graag op de hoogte houden van alle leuke en gezellige uitjes in het zuiden van Nederland!

Ben jij de volgende?
Ben jij de volgende?
Wij zijn altijd opzoek naar nieuw blog talent! Stuur je motivatie en CV naar jel@planjeuitje.nl